Luottamus on kaiken perusta

Trust is everything

Sanonnan mukaan vierivä kivi ei sammaloidu! B & S Consultingilta saat erilaisia yrityskonsultoinnin tai käytännön tason palveluja oli sinulla sitten aloittava yritys, jo toimiva yritys tai toimintaansa lopetteleva yritys. Jokainen palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Käytössäsi on myös yhteistyöverkostomme laaja-alainen osaaminen.

MIKSI YRITYSNEUVONTAA?

Yrityskonsultoinnissa/-neuvonnassa kysymyksessä on usein liiketoiminnan kehittäminen tai muu avuntarve. Kaikkea ei ehditä tai ehkä osatakaan tehdä itse. Silloin on viisasta kysyä apua yrityksen ulkopuolelta. B & S Consulting on yritysten luotettava kumppani erityisesti silloin, kun tarvitaan ongelmanratkaisukykyä. Suomessa on monia paikkoja, joista yrittäjä voi saada apua, mutta ei ehkä juuri silloin kuin sitä apua eniten tarvitsisi. Koska yksityinen yritysneuvoja toimii periaatteessa 24/7/365, niin sen yhtenä etuna on joustavuus.

Muita toimintaamme ohjaavia tekijöitä ovat luovuus, kokonaisuuksien hahmottaminen, avoimuus, luottamus ja toimivat verkostot. Kysy lisää!